Mat för hela veckan

2008-12-15 @ 22:00:31
Har hela veckans kvällar uppbokad med diverse saker. Måste därför ha lite framförhållning så jag har nu lagat mat för hela veckan. Ugnen går på högvarv och efter det ställer jag ut maten för snabbkylning så att jag sedan kan ställa in det i kylen och frysen.

Tex så har jag gjort ungsstekt sötpotatis, lök, champinjoner och vitlök med lite olja, soya, vitlök och chili...mmmmmm det smakar mums. Den enda nackdelen är att jag gått och nallat och provsmakat på precis allt jag tillagat så jag är helt äckligt överfull, helt proppmätt. Jag skulle nog inte kunna jobba som kock eftersom jag bara går och äter på allt hela tiden.

Försöker ni köra med storkok eller matlagning i förväg för att hinna med?? Vad har ni för knep för att hinna med allt??

Kommentarer

Postat av: Paula

Hallå vännen! Jag hittade hit minsann.. roligt! hm.. bra fråga, jag har själv svårt att hinna med matlagningsfrågan, det bästa jag vet är att grilla kycklingklubbor,och allt som lagar sej självt i ugnen... mycket skööönt. Jobba inte ihjäl dig va? kram

2008-12-16 @ 20:52:52
URL: http://www.diagos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback