Pyssel

2008-12-07 @ 18:48:19
Tänkte ju göra lussekatter idag men på ICA var jästen för sötbröd slut och det fanns bara jäst för matbröd. Jag frågade en anställd om de hade någon mer jäst men då sa hon att det gick lika bra att använda matbrödsjästen. Eftersom jag aldrig bakar och tyvärr inte kan lita på folk så vågade jag inte köpa den andra jästen. Tänkte att det borde väl finnas någon skillnad på jästsorterna annars skulle det väl inte heta det???

Så vi fick tänka om och försöka hitta på något annat. Hade fått tips om saffranssockerkaka, man kanske kan hälla saffran i en "shake´n bake". :-) Barnen vill inte köra någon "shake´n bake". Gick förbi hyllan där bakgrejerna stod och då sa barnen att de ville göra marsipanfigurer. Det är ju helt perfekt.






Lite glögg sitter ju inte heller helt fel.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback