Irriterande reklamruta!!

2010-03-30 @ 22:50:25
Måste gå in och se hur jag ska kunna förminska den ofrivilliga reklamrutan som tar upp halva sidan.
Vill bara förtydliga att detta är inte något som jag lagt upp!!

Vårruset

2010-03-30 @ 22:43:46

Imorgon är det tänkt att anmälan till Vårruset ska göras!! Den har legat ett tag och har aldrig skickats iväg, men nu är det DAGS!

Ibland behöver man en push i rätt riktning och det brukar hjälpa att sätta upp små delmål så man kommer igång. Vårruset den 1 juni är väl ett perfekt delmål till ett hälsosammare liv :-)

Är det någon som är sugen att haka på??

Uppdaterat bloggen

2010-03-22 @ 22:20:57
Har hållt på att försöka fixa till min blogg genom att välja in lite nya mallar. Denna kanske är lite trevligare?

Steg i rätt riktning

2010-03-22 @ 13:16:27
Innovationsmöte inbokat den 29 april. Där får jag se om man kan få lite tips från ett gäng med innovationsrådgivare.

Högskoleprovet väntar den 10 april. Vet inte om man kan få tillgodoräkna sig insamlade högskolepoäng eller vilka kriterier de går efter när man söker då jag inte valt exakt vad jag ska läsa än så detta är lika bra att beta av. Det känns ganska kul. Det är alltid roligt när man gör något och får ett direkt kvitto över hur man ligger till jämfört med massor med andra :-)

Håller på att uppdatera min CV.

Time goes by

2010-03-22 @ 13:00:28
Har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen. Sista inlägget var för ca 1 mån sen.
För er som är inne och läser då och då så kan ni  lägga upp er på bloggkoll för då får man en liten pling på mailen när det skett någon uppdatering. Har en ikon inlagd här till höger, under min profilbild, för er som vill använda er av den.

Vårvädret i lördags boostade mig med massor med ny energi. Det har varit väldigt tungt nu under en period och mycket fokus har varit på jobbet med massor med saker som ska avslutas, startas upp och med en del övertid. Det gäller verkligen att hålla humöret uppe och motivera sig att köra på ända in i kaklet. Nu är det 60 arbetsdagar kvar, inte för att jag räknar.....

Håller fortfarande på att tänka på vad jag ska göra. Ska jag gå in och söka ett nytt jobb, studera, starta eget?? Känner ett stort behov att att förverkliga mig själv. Nu har jag chansen.. Tar man inte chansen nu så kanske man vips, helt plötsligt är gammal och ångrar sig att man inte tog vara på de chanser som man haft. Tror att jag är alldeles för analytisk sitter och bedömer riskerna med allt och sitter och ältar för mycket än att jag tar för mig av chanserna. Får intala mig själva att fånga dagen, det är nu eller aldrig.

Jag brukar ju inte lägga upp kort på mig själv men detta är så hemskt så jag var bara tvungen. Fick detta från min mans brorsa efter att han fipplat lite med sin iphone. Det ser ju ut att vara taget från värsta skräckfilmen. Jag kommer drömma mardrömmar om detta under en lång tid!!