Gott nytt år på er alla!!

2010-12-31 @ 13:31:38
Går igenom händelserna från det gångna året. Oj, mycket upp och ned..jag sliter mig i håret. Sorterar i huvet bland det som varit roligt gått igenom även det som varit oroligt. Varje händelse har gett mig ny kunskap. Vissa har kanske setts som ren galenskap. Ser på mitt liv och lägger nu in allt i hjärnans små fack. Känner nu endast ett oerhört stort tack. Tack för det jag har och det jag fått uppleva. Gott nytt år på er alla önskar Eva.

Shopping uppe i Bromma

2010-12-02 @ 23:10:51
Imorgon ska jag och Marie upp och shoppa uppe i Bromma hangarerna. Sportbutiken är mitt huvudmål för jag ska leta efter skidor till mig och barnen men det lär nog hinnas med att kolla in massor med annat också.

http://www.brommablocks.se/

Rumble of the Kings

2010-12-02 @ 23:05:39
Frida Wallberg

Börje Salming


Markolio och Rickard Nordström

Goran och Bob Sapp :-)


Superkort match!!!

Rumble of the Kings

2010-12-02 @ 22:55:21
Oj vilken trevlig kväll vi hade.
Tyvärr vart det ingen shopping. Det var ju Buynothingday!! Det är en dag som dom infört för att öka medvetandet om att vi måste minska ned på våran konsumtion. Samvetet slog till och jag kunde ju absolut inte gå och shoppa något idag....F-n också.

Istället så hämtande vi upp Addi och så intog vi en god middag på den bästa Thairestaurangen i stan (enligt mig). Supermysigt ställe som heter Naviya och ligger på Blekingegatan. Det får plats med ca 24 pers. Jättetrevlig personal, mysig inredning och såååå god mat. Rekommenderas varmt!


http://naviya.se/

På vägen till Globen så fastnade vi i trafiken. Mitt i köerna är det en taxi som fulkör och tränger sig förbi alla. Gissa vem som satt i den taxin.....Mikael Persbrandt. Why am I not surprised??

Vi missar öppningsceremonin och första matchen pga av trafiken men det gjorde inget för vi var på så bra humör iallafall.  Vilken kanonkväll det var. Jätteschyssta platser, precis bredvid presentationsscenen och den röda mattan. Vi fick se bra uppträdanden och vi fick även se Frida Wallberg vinna  WBC titeln i boxning. Oj va folk hejade på henne. Jätteroligt!! Huvudattraktionen för kvällen, Bob Sapp och Jörgen Kruth matchen, var dock en besvikelse men det gjorde inget för vi hade så skoj iallafall. Kändistätt var det också. Det verkade som att alla ville visa upp sig denna kväll.


Fotomässan

2010-12-02 @ 20:41:55
Tog med mig barnen på fotomässan och det ångrar jag inte. Dom hade jätteroligt och det är så kul när dom stod och tittade på utställninarna och sa öhhh va äckligt (naket är inte uppskattat) .... oohh vilka fina kort (djur och landskapskort tyckte dom var finast).....är det där riktiga djur (det var några morfade djurfoton som dom varthelt förundrade över)....vilka fina färger (blommor etc)

Vi fick även en genomgång i Canonmontern över vilken kamera som skulle passa oss och en kort beskrivning över hur kameran fungerar. Han tyckte att vi borde köra på Canon eos 500 D. Jättesnäll kille som visade oss och jag höll nästan på att impulsköpa en kamera där eftersom det var så bra erbjudande där på mässan. Som tur var höll jag mig cool och gick vidare och både jag och barnen fastnade sen i Sonys monter där vi fick prova olika kameror och prova fota ett miniatyrtivoli. Jätteroligt och jag vart kär. SonysltA33Y är nu något som jag ska förhandla om här hemma :-) Får se om vi lyckas få ihop det nu innan jul. Barnen vill ju också ha julklappar..hihi.


Bilden är tagen från Sonys hemsida.

Bingo Rimer utställning förvånade mig. Jag vet inte varför men jag har trott att han bara är en diva som fotar bimbosar. Hans utställning var jättefin och kreativ och det var verkligen roligt att se. En riktigt duktig photoshopare. Har han någon utställning så är det absolut värt att gå och kolla. Han har tom fått Katrin Zytomierska att se ut som en hot mama på sina bilder :-)