Sportlovsdax

2011-02-25 @ 23:31:15

Inledde sportlovet med att ta med barnen till Heron City för att kolla på Gullivers resor. Emilia använde sin biljettvinst från discot och fick vara den ansvarade för besöket :-)

Ojojoj va vi skrattade. Jack Black körde hela sin repertoar och det var ju precis det vi vi ville se.
 


Efter det åkte vi direkt till barnens simhoppsträning och medans dom tränade passade jag på att köra ett simpass. Det kan ju inte bli bättre :-) ...ähum .... eller min kondis skulle ju kunna vara bättre. Efter 30 min dog jag och nu flera timmar senare känner jag mig fortfarande helt slut :-)

Kvällen avslutades med en sen middag framför TV:n. Det var hur mysigt som helst fram ända fram tills jag slog på Aliens på TV6, då vart det enorma protester från barnen så det var bara att byta till något mindre läskigt. Undrar lite när dom ska börja våga kolla på filmer med lite mer action....jag får väl bara vänta och hoppas på att den dagen kommer snart :-)

Nu är det dags att sova och ladda för morgondagens partaj där vi ska fira brorsans fru som fyller 40! Grattis Therese!!!

Nytt år Nya utmaningar

2011-02-24 @ 23:51:00
Nytt år och nya utmaningar. Bloggandet har legat längst ned på priolistan. Tid för familjen och mig själv har legat högst. Sorry guys :-( Ni får räkna med att jag är en flummig bloggare som bloggar lite då och då när jag känner för det :-)

Nu är det slutet på februari och vi har hunnit med ganska mycket. Bland annat har vi varit på semester. Fick ett ryck och åkte på en två veckors resa till Thailand. Ohhh, det var verkligen underbart :-) Det kommer självklart lite bilder från resan i inlägg längre fram.

En sak som pågår är att vi är en grupp föräldrar som startat en skateförening här i Nykvarn. Det är sååå superspännande, ska skriva ett separat inlägg om det också. Arbete pågår och vi ska träffa kommunen på måndag för att gå igenom ansvarsfrågor och annat gällande berörd skatepark.

En annan grej som är väldigt aktuell just nu är att jag blivit uppringd och fått frågan om jag är intresserad av en tjänst på en bank via en konsultfirma. Jag har varit på två intervjuer hos banken, sista var igår, och nu sitter jag bara och väntar otåligt på att telefonen ska ringa.... Jag hoppas att jag gjort ett bra intryck och att dom vill ha mig. Jag är iallafall supernöjd med dom jag träffat. Personerna verkar vara tydliga, raka, målinriktade och verkar ha väldigt stor erfarenhet kring området. Berättar mer om det efter att jag fått svar om tjänsten. Det känns som att jag jinxar det om jag berättar för mycket. WISH ME LUCK!!

Jag har också fått plats på ett stresshanteringsprogram och det är också superspännande. Jag kommer att få gå en utbildning där målet är att jag ska få lite verktyg om hur jag ska maximera mitt välbefinnande. Hela grejen är lite läskig eftersom att det handlar om att jag måste bryta gamla bekväma mönster.....men jag tror stenhårt på detta och hoppas på att jag kommer att bli gladare, lite mindre robotaktig och att jag ska komma ett steg närmare till att bli en ultimal livsnjutare, hahaha :-)

Vill ni veta mer om dessa spännande saker så rekommenderar jag att ni går in klickar på "+ knappen" ovanför besöksräknaren så får ni en liten pling skickad via mail allt eftersom jag går in och uppdaterar.

Kram på er allihopa :-)