Rumble of the Kings

2010-12-02 @ 22:55:21
Oj vilken trevlig kväll vi hade.
Tyvärr vart det ingen shopping. Det var ju Buynothingday!! Det är en dag som dom infört för att öka medvetandet om att vi måste minska ned på våran konsumtion. Samvetet slog till och jag kunde ju absolut inte gå och shoppa något idag....F-n också.

Istället så hämtande vi upp Addi och så intog vi en god middag på den bästa Thairestaurangen i stan (enligt mig). Supermysigt ställe som heter Naviya och ligger på Blekingegatan. Det får plats med ca 24 pers. Jättetrevlig personal, mysig inredning och såååå god mat. Rekommenderas varmt!


http://naviya.se/

På vägen till Globen så fastnade vi i trafiken. Mitt i köerna är det en taxi som fulkör och tränger sig förbi alla. Gissa vem som satt i den taxin.....Mikael Persbrandt. Why am I not surprised??

Vi missar öppningsceremonin och första matchen pga av trafiken men det gjorde inget för vi var på så bra humör iallafall.  Vilken kanonkväll det var. Jätteschyssta platser, precis bredvid presentationsscenen och den röda mattan. Vi fick se bra uppträdanden och vi fick även se Frida Wallberg vinna  WBC titeln i boxning. Oj va folk hejade på henne. Jätteroligt!! Huvudattraktionen för kvällen, Bob Sapp och Jörgen Kruth matchen, var dock en besvikelse men det gjorde inget för vi hade så skoj iallafall. Kändistätt var det också. Det verkade som att alla ville visa upp sig denna kväll.



Kommentarer

Postat av: Isabella

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din sida - den har verkligen potential :)!

2011-07-13 @ 03:41:21
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback