Fullt upp under ledigheten

2008-12-29 @ 11:07:02
De senaste dagarna har vi haft fullt upp och haft gäster hemma hos oss varav den dåliga uppdateringen på bloggen.
Gorans kompis från Ungern kom på besök med sin lilla ett-åring. Vi konstaterade att det faktiskt är 9 år sen han flyttade till Budapest och det är helt otroligt hur fort tiden går. Han ska gifta sig i sommar, jätteroligt!!,  så nu håller vi på att planera och kolla hur vi ska lägga upp semesterdagarna så att vi kan få med en lite tidigare tripp än beräknat till Budapest.

Vi har varit och shoppat i Tuna park tillsammans med Therese, Marie och Addi och alla ungar. Det var massor med rea nu men vi hann inte handla så mycket det är inte alltid så enkelt att vara shoppingfokuserad när man har barnen med sig som inte gillar att gå i affärer :-).

Marie och Addi var över hos oss en kväll och igår hade vi även Gorans vänner med sina fyra små tjejer över på besök så igår var det fullt ös bland ungarna. De lekte som galningar hela kvällen. Det och en del filmtittande, besök hos brorsan och konstant städande har gjort så att dagarna bara flugit iväg.

Idag har vi två barnkalas som vi ska gå på. Gorans lilla brorson som fyller 2 och Marie´s lilla son Edvin som fyller 1 och innan det hade vi tänkt att försöka hinna med att shoppa lite i Skärholmen. Jag är ute efter några schyssta jeans, har fått kasta några par för att de gått sönder. Nu har man haft de i så många år så att de slitits ut. Det är ju helt otroligt för jeans kan man ju ha i en hel evighet.

Ska lägga upp lite kort så fort vi får en lugn hemma kväll, vilket kanske blir imorgonkväll.

Hur har ni alla haft det under ledigheten?? Softat? Stressat? Shoppat?

Kommentarer

Postat av: Isabel Fredèn

Gott nytt år på er från familjen Fredén Eriksson!

2008-12-31 @ 07:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback